Un bit de precizări


Toate gândurile strânse pe acest blog sunt gândurile mele. Cu bune și rele, iată că prin acest blog mi-am documentat viața începând de la adolescență (în 2008, atunci când blogul se numea RealCrimson) și până în viața curentă de tânăr adult. Am rebranduit (ca să folosesc limba Romgleză) acest blog prin anul I de facultate, sub numele de BitStrings, adică "șiruri de 1 și 0" ca o glumă la adresa studiilor și ocupației mele, dar și ca o referință la modul în care aceste gânduri ale mele vă sunt livrate vouă.

Numele meu este Călina Tutunaru (artist formerly known as Călina Cenan) și CV-ul meu e o pletoră de proiecte în care am fost implicată de-a lungul timpului: revista școlii, tabere de jurnalism, de info, proiecte ale OSUT (dintre care am și coordonat), proiecte create la muncă etc. Momentan îmi împart timpul între cele două slujbe (de programator și de laborant la UTCN, unde ajut studenții la Tehnici de Programare Orientate-Obiect), fără să-mi neglijez însă corpul sau sufletul, pe care le antrenez, respectiv, la sala de fitness și la Operă.

Acum câțiva ani, caracterizam acest blog ca "BitStrings, blog de fată de la poli!". Cu timpul, am început să scriu mai rar (din criză de timp), mai divers și mai... furios. Cred că sloganul potrivit ar fi mai degrabă "BitStrings - dacă ești în continuare de acord cu mine în toate privințele, probabil că nu ai citit încă destule."