Sunt misogina, dar...

Nu cred ca femeile, in general, sunt mai proaste. Cred doar ca este mult mai probabil sa gasesti o femeie proasta decat un barbat prost, pentru ca majoritatea femeilor pretind ca le stiu pe toate, pe cand un barbat nu se va da de gol asa usor.

Blonde (indiferent de ce culoare de par au) sunt si pe net destule, puteti sa le cautati. Caracteristica lor comuna este ca toate zambesc de parca ar fi experte in toate domeniile, de la fotbal la inginerie, si cred ca ne incanta pe noi, privitorii sau ascultatorii, cu inteligenta si priceperea lor. Era mai demult o tipa pe net care explica uitatul la meciuri de fotbal ca dorinta de a vedea barbati frumosi. Pe cat punem pariu ca daca o intrebai la ce echipa joaca Ofsaid, iti zicea "... la Steaua" sau "... la Fiorentina, alaturi de Mutu, care are nevasta aia faina si bine imbracata din Spania"? Cat despre barbatii ei frumosi, transpira a naibii, scuipa incontinuu si se umplu de noroi in fiecare meci. Daca vrei sa vezi barbati frumosi, incearca cu Jose Armando si Miguelito, pe Acasa TV, si lasa-i pe cei care se bucura de spectacol sa se uite la meciuri.

Am ajuns din intamplare zilele trecute sa ma uit fugar pe Antena 1, la emisiunea "Te pui cu blondele?". Stiti si voi, cea realizata de regele bunului gust, Dan Negru. Le-a intrebat pe niste domnisoare prezente in emisiune cat valoreaza la handbal un gol inscris din afara semicercului. Si cat credeti ca au zis? 1 (varianta corecta)? 3 (care era mai plauzibil, dupa baschet)? Nu! Vreo 2-3 blonde, cate au trebuit sa arate raspunsurile, au scris 5. CINCI PUNCTE. Bravo, fetelor. Macar au incercat, nu?

Si acum se presupune ca spun ceva si de barbatii aflati in situatii asemanatoare. Deci daca femeile stiu totul despre fotbal, barbatii nu vor pretinde niciodata ca hainele pe care si le ia iubita sunt de calitate sau nu, daca sunt mai interesanti ciorapii negri sau cei transparenti... si, mai mult ca sigur nu se va baga in domeniul decoratiunilor interioare: "Draga mea, ce perdele execrabile ai cumparat! Camera noastra e in tonuri de galben, cafeniu si portocaliu! Perdele albastre la un asemenea cuib al feng-shui?". (Ca sa nu para ca le tin partea, cand e vorba de mersul cu masina si se pierd, nici ei nu par mai incantati sa o recunoasca...)

Bineinteles, ma refer aici la o oarecare majoritate. Sunt si femei care stiu multe lucruri din domeniile specific masculine, si invers. Dar, noi sa fim sanatosi... Va las un link cu niste bancuri misogine, daca v-a placut articolul de azi: click aici.