Anomalii d'ale României

Pentru că unii nu se pot abţine să nu mănânce ca nişte porci, s-a dat legea ca alimentele nesănătoase să fie scoase din vânzare la chioşcurile şcolare. Ţin să spun că azi nu am avut sandwich la pachet şi am răbdat o foame cruntă. Fără patiserie, fără prăjituri, fără sărăţele... Am mâncat un măr, ceea ce nici vorbă să îmi potolească foamea, ba mai rău.

Din clasa a 11ea nu ne mai dă ministerul manuale gratis, pentru că a 11ea şi a 12ea nu sunt clase obligatorii. Deci trebuie cumpărate manuale de vreo 20 de lei pentru fiecare materie. Învăţământ gratuit, my ass.

Un tip i-a dat iubitei un avion cu numele lui pe fuselaj. Ştim câte locuri are, cât a costat, cât de romantic şi galant e iubitul şi că va angaja pilot profesionist... Pe de altă parte, nu ştim de unde a scos banii. (sursa: CanCan via ştiri.ROL.ro)

O educatoare a dat afară din grădiniţă doi copii de etnie rromă, pentru că nu avea locuri. Directorul a transmis familiei că cei doi se pot întoarce... dacă aduc o măsuţă şi două scaune. Nici nu pot comenta nimic la asta. (sursa: Curentul via ştiri.ROL.ro)

1 comment:

  1. Daca nu sunt obligatorii clasele a 11-a si a 12-a, de ce sunt obligatorii manualele hard copy?

    Eu as fi perfect OK cu niste PDF-uri.

    Daca toate firmele astea care scot manuale ar oferi gratuit pe net varianta .PDF, s-ar rezolva o gramada de probleme.

    Eu personal am detestat scoala primara/generala/liceul, am detestat programul trezirii de la ora 7. Mi se par chestii inutile. Mult mai mult am invatat prin eforturi proprii decat ne-au invatat ei acolo.

    Mi se pare o risipa enorma de bani cand vad la inceput de an scolar o gramada de parinti si copii prin METRO/Cora/etc cumparand ghiozdane, caiete, bloc de desen, etc. What shiet.

    Luati-i bai un laptop si acces la wikipedia.

    ReplyDelete