Scurte

1. Zicea mama că replica şasă cai a făcut istorie. Arhimede a spus Evrika!, Giordanno Bruno a spus E pur si muove, iar un tip cu clop intervievat pentru balul bobocilor a spus şasă cai. E pur şi simplu firul evolutiv al istoriei.

2. La mine în curte trăieşte o familie de [etnie formerly known as ţigani] rromi/indiromi, care acum 5 mintue dădeau muzica la maxim. Şi, ce credeţi că le place lor să asculte la 11 trecute noaptea? Guţă, Salam, Minune? Ei, aş, Andrea Bocelli! Şi nu glumesc, chiar răsuna Con te partiro în toată curtea ... Aşa cum cititorii mei sunt mai deştepţi decât ai altora şi eu sunt mai deşteaptă decât cei de la Caţavencu pentru că le-am împrumutat motto-ul, până şi indiromii de la mine din curte sunt mai culţi decât media.

3. Plec în tabără o săptămână, aşa că părăsesc tastatura o vreme. Sper să mă întorc cu material proaspăt şi să vă găsesc tot aici. Numa' bine!

2 comments:

  1. [legat de 3:] presupun că în tabăra de reviste de la Muncel (nu?)
    Sunt curioasă de impresiile pe care o să ţi le lase.
    Oricum, felicitări pentru „Exuvii”!
    şi... să nu te laşi de blogging! În niciun caz! :)

    ReplyDelete
  2. tabara a fost ok, au fost oameni interesanti dar din pacate prea putine activitati interesante. a fost cam plictiseala din punctul asta de vedere, mai ales fata de anul trecut cand am fost in tabara de jurnalism si tot timpul aveam ceva interesant de facut.

    si de blogging nu intentionez sa ma las prea curand, sa vad si timpul cum imi permite sa ma invart prin online, ca la anul ma asteapta si pe mine bacul si toate cele.

    mersi de comment si de felicitari, Carmen. te mai astept sa mai comentezi. :)

    ReplyDelete