Recenzie la rece: Burlăcița

Chiar mi-a plăcut Burlacul. Avea intrigă, avea scandal, avea motive pentru care eu și soră-mea să ne alocăm o seară pe săptămână ca să râdem de pițipoance, avea un protagonist relativ interesant. De aceea mi-a trecut mie prin cap să vizionez și un episod de Burlăcița pe webcast, poate-poate e ceva de capul băieților care se bat pentru Bianca Drăgușanu...

Prima impresie pe care mi-a dat-o o spicuire prin episodul 2 (episodul 1 e mereu plictisitor și nu merită văzut, indiferent de sezon, pentru că nu fac altceva decât să se cunoască între ei și să schimbe mici banalități de conversație) a fost una binecunoscută studenților la poli, cea de Sausage Fest sau, cum a tradus-o un coleg de-al meu tare inspirat, o atmosferă de Cârnat Party. Bianca apare odată la jumătate de oră, chemată din când în când afară din cabana cu aer condiționat de Botezatu, cu o replică de genul "Bianca, hai să vadă băieții pentru ce luptă", în rest numele ei este invocat în maniera tipică lui Harry Potter, când vorbesc de Voldemort ca de o ființă abstractă și îndepărtată. Cu alte cuvinte, Bianca nu e nicăieri, dar ei se luptă pentru inima Biancăi. Bună motivație.

A doua impresie pe care mi-a lăsat-o același episod a fost că, așa Sausage Fest cum era emisiunea, tot nu era niciun bărbat prezent prin zonă. Botezatu e în rolul unui sergent, dar reușește să facă o comedie tare slabă. Urlă din când în când fără credibilitate la concurenți, îi pune la flotări și genoflexiuni, iar ei își îndoaie oleacă genunchii ca bătrâneii de 80 de ani și fac flotările cu bazinul, de parcă... n-am voie să spun pentru că mama îmi citește blogul. Ceea ce mă aduce la următorul argument pentru care bărbații lipsesc cu desăvârșire din așa-zisa cursa pentru inima Biancăi: ființele de gen masculin aduse în emisiune sunt în marea lor majoritate niște pămpălăi. Recunosc, cu mici excepții. Însă, pe lângă flotările, genoflexiunile și parcurgerile de traseu eșuate, menționez replica unui mic mascul feroce: "De dimineață m-am urzicat pe picioare și acum când m-a pus să mă târăsc pe sub plasă m-am urzicat și la mâini". Bietul de el... A făcut buba! Să vină mami să pupe? S-a urzicat băiețelul pe mânuțeeee?

Hai sictir.

1 comment:

  1. Vezi şi vaporul iubirii cu colega Biancăi, Daniela (cred că a fost şi Bianca pe-acolo, n-am rezistat să mă uit mai mult de 2 min), şi alte femei uşoare şi umflate cu botox, colagen şi silicon(interzis sub 12 ani??? eu aş interzice punct!): http://www.a1.ro/showbiz/vedete/video-adelina-pestritu-rose-marie-si-daniela-crudu-si-au-aratat-sanii-pe-vaporul-iubirii-161783.html. Să nu mai vorbim de barbaţii rataţi, gen Pepe, care nu mai ştiu ce să facă să apară la TV. Un show absolut... penibil, care nu ar trebui difuzat la TV. Eu i-aş zice mai degrabă vaporul defrânaţilor, sau mai rău dar nu spun ca ar trebui cenzurat.

    ReplyDelete