Nutriția altfel

Citeam prin tabloide că gagicile de la Next Top Model au fost învățate să mănânce sănătos, după ce Botezatu le-ar fi pus în față o masă plină de tentații grase, iar ele au refuzat stoic totul, bănuind că ar fi ceva probă. Ok, ce credeți că le-a fost pus în față domnișoarelor cu pricina, ca să le tenteze în asemenea hal încât să se afunde în calorii? Iată:
cârnaţi, jumări, tobă, costiţă, cartofi prăjiţi, maioneză şi altele asemenea 
Or, spuneți-mi că sunt nebună, dar îmi imaginam că fotomodeluțele de top din România au un pic mai multă fiță în ele, decât să mănânce tot porcul. Din câte știam eu, toba chiar asta e: resturi de porc înțiplate (și am și verificat pe net, prima rețetă de tobă de porc include picioarele, urechile, șoricii, ficatul, limba și carnea de la gâtul porcului).

Data viitoare ar fi mai inspirat să le tenteze cu chipsuri, suc acidulat, aripioare KFC, căpșuni cu frișcă... Nu pentru că dau mai multă clasă, dar e mai probabil ca tinerele domnișoare să consume această categorie de junk food, decât să limbeze după tobă și maioneză. Cred că, într-un final, Botezatu nu a încercat să le convingă să mănânce sănătos, ci să mănânce elegant. Căpșunile cu frișcă de exemplu, sunt grase, dar sunt sexy. Din alea probabil că au voie.