Mama si tata... sau nu?

Cica in California s-au eliminat din scoli cuvintele "mama" si "tata". Asta de dragul homo/bisexualilor care sunt ofensati de astfel de cuvinte de-a dreptul diabolice. Mai mult, copiii vor fi familiarizati de mici (5 ani) cu modurile de viata "alternative", inclusiv din punct de vedere sexual si vor putea folosi orice vestiar sau toaleta, indiferent de sex.

Supertare. Adica in loc sa timiti copilul la scoala sa invete sa citeasca, sa scrie si sa socoteasca, il trimiti ca sa afle cate-o chestie-doua despre gay. Nu stiu voi, dar eu pana la 10 ani nici macar nu stiam ce e aia sex, in schimb daca traiam acum in California eram experta deja in ce fac Ion cu Vasile sau Naomi cu Alexia (care bineinteles era Alex inainte de operatie). Daca imi amintesc bine chiar Schwartzenegger (cel care a semnat legea) a jucat in "Kindergarten Cop" si trebuia sa educe o gasca de turbati mici. Poate ca la remake-ul filmului copiii in loc sa-l terorizeze cu pictura cu degetele, cantecelele de gradi si pisu in pantaloni ii vor da niste lectii de sexologie, ca deh, batranul nu le stie ca ei, care au fost educati.

Dar cel mai tare mi se pare ca poate oricine intra peste tine cand te schimbi la vestiare. Adica sincer, sa fiu tip m-as declara gay numai ca sa ma schimb cu fetele (presupunand ca macar una sau doua americance adolescente arata prezentabil, la toata mancarea de fast food pe care o ingurgiteaza). La dusuri e valabil?

Asa ca in curand copiii vor preda parintilor lor sexologie, cuvintele "mama", "tata", "fata", "baiat", "femeie", "barbat" vor fi inlocuite, dupa mii de ani de opresiune a homo/bisexualilor in "parinte" si "persoana". Incep sa urasc pollitically corectness-ul, si daca ma deprima pe mine, cred ca ii deprima si pe gay. Nu cred ca atunci cand au cerut drepturi aveau in minte chestiile astea si sincer, ma indoiesc ca sunt ofensati cand cineva zice mami si tati.

Apropo, cand un bebe zice primul cuvant, credeti ca in loc sa zica "mama" sau "tata", va clipi inteligent din ochi si va spune: "parintilor, cu aceasta ma opun discriminarii oamenilor dupa sex, rasa, natiune, religie sau orice alt criteriu" ?

2 comments:

  1. :))) asta nu tine de politically-correct ci de o discriminare pozitiva, si de o emancipare exagerata... nu pot sa zic k gay-ii is oameni rai, dar sunt acceptati. iar conceptul de Mama si Tata tine de oamenii heterosexuali si elimnarea acestor cuvinte v-a fi imposibila, ca si cu "interzicera telefoanelor mobile in scoli" =)), acesti doi termeni au o semnificatie clara, iar homosexuali cred k-s basicati pentru ca sunt incapabili sa devina is asume rolurile, sau nu vor sa se jigneasca comportandu-se ca niste heterosexuali....

    in fine ii revoltator s-asa, dr america este in declin, si n-o sa mai reziste mult ca societate...

    ReplyDelete
  2. mi se pare o chestie minunata! ca sa nu induci in eroare copilu, care nu stie cine e mama si cine e tatal, le spui simplu...parinti! ce tare:) cum de nu s-au gandit la asta mai devreme?
    vorbind serios...suntem noi cum suntem, dar, vorba lui Beri: "vai de cei care vin!":)

    ReplyDelete