T(z)oale

Nu stiu daca ati vazut vreodata ca exista unele fete de vreo 13-14 ani care isi plimba fizicul cu mare stil prin oras. Zic stil asa, ca o expresie, pentru ca toata ideea de fashion pare sa fuga de ele ca dracu' de tamaie. De unde pana unde s-a ajuns ca unele copile care nici nu si-au dat Capacitatea (ma scuzati, Tezele nationale) sa arate ca ultimele prostituate? Si nu numai ele, ci si femeile grase cu suncile pe afara sau tanti-ile care, desi au trecut de o anumita varsta, mai poarta fuste mini.

Ma refer aici la kitschul suprem: parul vopsit intr-o culoare execrabila (blond mega-oxigenat sau roscat), sutien cu 2 numere mai mici care iese afara din bluza, burta descoperita, blugi rupti insotiti de sandale elegante aurii, cercei imensi, telefon cu fite si o gramada de accesorii arginitii/aurii/de pleu. De dragul atitudinii, tipelor de acest gen le sta bine gesticuland larg, plescaind guma (in loc sa o mestece in gura) si certandu-se cu o gasca de tipi care nu o baga in seama.

Eu am o anumita filosofie de viata aici: Nu exista femei urate, exista doar femei neingrijite si neinspirate. In momentul in care ai picioarele cat galetile, burtica, si grasime pe solduri, nu te imbraci asa. In momentul in care ai esti in gimnaziu si ai nevoie disperata de atentie, da-te cu capul de pereti pana iti trece cheful de a te imbraca ca pentru Calea Turzii.

2 comments:

  1. Orice urata isi face acum paru' cu placa, breton pana in ochi, ia pe ea fashutzu', crema de bronz artificial si ochelarii de soare si ii mare diva =)

    ReplyDelete
  2. wooord cum spun negrii:D...awi again

    ReplyDelete