Reduceri, dar nu pentru toţi

Am fost după rechizite la Cora. Bine, am fost după prima tură de rechizite, pentru că precis mai facem o raită pe la raionul respectiv şi după ce începe şcoala. Băieţi deştepţi, cei de la Cora, au făcut reduceri la mai toate rechizitele, de la uniforme la penare şi de la caiete la ghiozdane... Dar nu pentru toată lumea.

Orice caiet mecanic ieftin (8 lei) faţă de unul fără reducere (20 lei) are desenat pe el toate minunile copilăriei mici. Desene cu Barbie, cu W.I.T.C.H., cu prinţese Disney desenate kitschos, cu zâna din Peter Pan plină de sclipici, sau, pentru băieţi, cu Power Rangers sau cu niste dragoni parcă scoşi proaspăt dintr-un serial anime de a doua mână. Adică de la gimnaziu încolo ce? Mă discriminează? Dacă am trecut de vârsta roz înseamnă că nici pe la şcoală nu mai dau?

Probabil cred şi ei ceea ce apare în revistele de teenagers, şi anume că ghiozdanul nu e ca să duci cărţi, ci ca să-l fluturi colegelor pe la nas, ca accesoriu trendy ce este. Şi după ce mergi o oră-două pe la şcoală (cât să-ţi faci o poză de hi5 la WC) pleci la un cocktail Sex on the Beach şi la o bârfă cu colegele. Ca norocul, bârfa e gratis, deci de alte reduceri la rechizite nu mai ai nevoie.

Eh, azi am fost cam Gică Contra, dar ne revedem şi cu chestii pozitive. Şi dacă ne vedem pe la şcoală, prin Bălcescu, cred că sunt singura copilă de 17 ani cu caiet mecanic W.I.T.C.H. (just because I'm damn cheap).

3 comments:

  1. O sa vezi tu cand mergi la facultate ca n-o sa mai ai nevoie de ghiozdane, bloc de desen, caet de muzica, etc.

    De fapt, n-o sa ai nevoie nici de foi, ca n-o sa te duci la cursuri.

    Facultate rulz!

    ReplyDelete
  2. :)) this is funny. de obicei rechizitele astea fancy erau cele mai scumpe. or fi ramas de anul trecut si le-or da ieftin fiindca nu sunt pe trendul de anul asta :D

    ReplyDelete