Clubul femeilor frustrate: Reloaded

Nimeresc câteodată pe femina.ROL.ro şi nu pot să nu râd ca o proastă de una singură. mai demult v-am povestit despre super-chestiile pe care le enervează pe femei la bărbaţi, şi acum frustratele se întoarce cu o nouă bombă: 8 trucuri pentru agăţat bărbaţi.

Adică tu - scuze, nu tu, stimată cititoare. Să zicem eu. Să presupunem că aş fi atât de disperată încât să caut compania unui total necunoscut doar ca să compenseze pentru sentimentul că nu am alte realizări. Sau pur şi simplu pentru că sunt atât de inaptă din punct de vedere social încât nu pot "kombyna" pe nimeni dintre cei cunoscuţi. Iată ce variante am:

1. Spune-i ca ai citit intr-o revista ca 66 la suta dintre barbati prefera si chiar le place cand o femeie le face avansuri intr-un bar. Apoi, intreaba-l daca face parte din majoritate! De aici depinde de el...

Super! Deci îl găsesc pe ăl mai arătos gagic din bar şi scot o fiţuică cu toate clişeele care circulă pe net. Dacă clişeul ăsta dă greş, trec probabil la altele: "Nu te supăra, pot să-ţi pun mâna pe fund să văd din ce material îţi sunt blugii?", sau "Ai o hartă? Că mă pierd în ochii tăi". Sigur femeile pot fi mai creative de atât, chiar şi cititoarele unui astfel de articol...

2. Data vitoare cand mergi la sala incearca sa ajungi mai devreme si sa te pozitionezi langa un barbat dragut.[...]nu uita sa il privesti si sa ii zambesti

Asta e bună de tot. În primul rând e bună pentru că merg la sală ca să slăbesc. Ca să fac efort. Ca să curgă transpiraţia de pe mine ca Niagara, să ardă şuncile şi să mă înroşesc de efort. Ei bine, când voi fi mai vânătă şi mai transpirată, cel mai bun lucru precis ar fi să îi rânjesc tipului de lângă mine. Cu puţin noroc, poate nu fuge cât vede cu ochii, nu?

3. Esti intr-un loc public, il zaresti, te apropii de el dar nu stii ce sa spui? Incearca sa deschizi orice subiect, cat mai simplu posibil: de la vreme pana la trafic.
Şi mai bine, spune-i că eşti răcită, iar el va zice că nu te crede. Atunci scoate pachetul de Coldrex şi spune-i că (ba da) ştii. Situaţia se va termina cu o partidă nebună de ... solitaire. Merge şi cu Perwoll, dar numai dacă eşti la un chef la care toată lumea poartă haine strălucitor de curate (se ştie că toată lumea îşi aduce detergentul la un chef), sau cu Ace dacă ai coc şi/sau ochelari.

4. Vrei sa vezi un film, esti la cinema, luminile inca nu s-au stins si il vezi pe el. Ce poti face? Simplu, priveste-l si fii sigura ca el observa acest lucru.
Da, şi mie îmi place ca oamenii să se holbeze la mine pe întuneric. Pun pariu că şi bărbaţilor le place la fel de mult.

5. Data viitoare cand vei pune ochii pe un barbat-bine in mall, intreaba-l unde poti gasi un anumit magazin [...] Fa-te ca nu intelegi si ca ar fi bine sa te insoteasca.

- Scuzaţi-mă, ştiţi unde e Meli Melo? [... dacă ştie unde, atunci e homosexual]

6. Esti pe strada si zaresti un tip dragut care tocmai vrea sa se urce in masina. Spune-i ceva de genul: Imi place masina ta. Pot sa o conduc?".

Răspunsul va fi ca la varianta prescurtată a Scrisorii a III-a: "Tu eşti Mircea? Nu." Mai mult, dacă nu ştii să te descurci nici măcar în mall şi trebuie să ceri indicaţii, ai impresia că rezişti unui sens giratoriu?

7. Esti la cumparaturi si vezi barbatul "perfect" cumparand fructe, un pepene galben de exemplu. Du-te la stand, da de inteles ca ai dori si tu sa cumperi unul si spune-i ca isi va da seama daca pepenele e copt dupa miros. Alege unul pentru el [...]

Merge şi dacă vezi bărbatul perfect la standul de şosete. Spune-i că ţi-ai dat seama că şosetele au mai fost purtate după miros şi alege altele. Cum să nu fie cucerit de inteligenţa ta?

8. Il vezi ca tasteaza pe laptop cat timp e intr-un restaurant. Cere-i permisiunea sa verifici ceva pe internet [...] Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii lasi intr-un fisier adresa ta de e-mail sau id-ul de messenger si gata! De acum, totul depinde de el!
Sau modifică-i regiştrii ca să nu-i mai meargă Windowsul. Află-i IP-ul, dezactivează-i sistemele de securitate şi mai târziu trimite-i un virus. Unul simpatic. Dă un mass cu înjurături la toată lista lui de messenger. Invită-l să joace MMORPGuri cu tine. Sunt chestii mult mai interesante de făcut de pe un laptop decât agăţatul proprietarului...

În fine. Astăzi am învăţat ceva: Nu cred că voi ajunge vreodată atât de disperată. Însă dacă mă vedeţi, peste ani şi ani, că încerc vreunul dintre aceste "trucuri", puneţi-mă într-o cămaşă de forţă până îmi iese din cap ideea că bărbatul perfect poate fi cucerit cu astfel de ieftinităţi.

dacă vă interesează totuşi articolul complet, click aici.

1 comment:

  1. This is shit, trebuiau sa fie 10, vorba lui George Carlin :D

    Sunt sigur ca mai puteau inventa 2, uite, inventez 2 acuma pe loc:

    9) Esti intr-un club si il vezi ca sta singur intr-un coltz cu berea in mana (e pitic, are ochelari si burta). Du-te in fata lui si freaca-te cu fundul de burta.

    10) Esti intr-un club si vezi ca sta de vorba cu alta tipa. Mergi la ei si intreaba-i daca stiu cum danseaza Shakira. Demonstreaza-le.

    ReplyDelete