E lipsă

Lipsii o vreme. Bineînţeles, nu s-a terminat lumea cu faptul că nu am mai scris eu la blog dar în ultima vreme am destul de puţin timp pentru lucrurile care le fac cu plăcere. Bine, sunt o mincinoasă notorie, pentru că majoritatea lucrurilor pe care le fac le fac deoarece nu îmi place să stau locului... Dar să zicem că blogul este una dintre activităţile cele mai plăcute şi mai puţin rigide la care particip, deci sincopele astea mi se scuză - sper!

Ce s-a împlântat cât nu am mai scris eu nimic? Exact, nimic neaşteptat. Au pierdut acasă la ei şi Universitatea Cluj şi Naţionala României, deşi niciun eşec în fotbal nu ar trebui să ne mai dezamăgească, la ce super-generaţie de sportivi au crescut la sânul nostru. Bani să fie, gagici şi cluburi, presa să îi şteargă la fund, că eu una mai am puţin şi mi se face greaţă. Faptul că iei gol din fază fixă nu e pe norocul lor, faptul că dai un autogol nu e pe ghinion. Faptul că apari la televizor şi dai vina pe oricine, numai să nu recunoşti că ai jucat prost... PRICELESS.

Cât despre Ora Pământului, se pare că totuşi am ţinut-o, independent însă de propria-mi voinţă. Ni s-a luat curentul la bunică-mea pe la şapte şi ceva. Drept pentru care, bineînţeles, am trecut pe baterie şi aproape o oră, atât eu cât şi soră-mea, ne-am jucat pe telefon şi PDA. Eco-friendly şi nu prea.

Sper să am mai multe ocazii de update săptămâna asta. Cert este că sunt încă aici şi încerc să-mi strofoc creierii să găsesc subiecte juicy pentru voi.

3 comments:

  1. Fantoma De La MozillaMarch 31, 2009 at 12:05 PM

    Hello.
    Constat in ultima vreme ca inca mai exista... romani. Ba mai mult, incep sa cred ca, abia acum speranta lui Cioran intr-o noua Romanie, se... implineste. Si parca imi vine sa tzopai de bucurie prin baltoace si gropi de Bucuresti distrus de comunisti, inca bolnav urat si infect, cu primari analfabetzi si coprolalieni... etc etc, atunci cand vad pe ici pe colo oameni indignati si ingretzosatzi de tziganisme si de prostie lucie.
    Vad ca ai doar 18 ani. Daca la varsta asta dovedesti ca ai bun simt si ceva stiinta de carte si daca mai sunt si altii ca tine inseamna ca se naste o noua generatie; acea generatie pentru care au murit cei care ne-au oferit libertatea. Caci doar nu s-au sacrificat pt manelisti si pt pitzipoance ori pt fostii securisti si turnatori. Citeste "istoria care nu se invata la scoala"! Nu ca sa te deprimi ci ca sa te inversunezi sa ramai cum esti acum... si sa nu te manjesti mai tarziu.
    Pana data viitoare s-auzim numai de bine!

    ReplyDelete
  2. Fantoma De La MozillaMarch 31, 2009 at 12:12 PM

    1. scuze pt tutuiala...
    2. comentariul meu este un "raspuns" la toata arhiva ta. asta daca tzi s-a parut ca nu are legatura cu echipele de fotbal sau cu aburela cu ora pamantului...

    ReplyDelete
  3. Fantoma de la Mozilla, pentru oameni ca tine merita sa scriu. Citind comentariul tau, ma simt prost ca in ultima vreme nu updatez asa cum o faceam altadata.

    Iti multumesc mult pentru remarcile tale si te mai astept pe blog. Sper sa am si eu mai mult timp sa scriu si sper sa va placa in continuare.

    ReplyDelete