Becali, băiat gigel

Vă daţi seama cât de tare ar fi să-l bage pe Gigi la puşcărie pentru o găinărie precum sechestrarea unor hoţi pentru 3 ore? După ce că l-au căutat ăştia în coarne şi cu terenuri, şi cu valize, asta să-l arunce la rece pe marele Gigi? Că a pus nişte hahalere să declare pe proprie răspundere că i-au furat merţanul?

Dar e de-a dreptul genial! Acum, când Becali e Batman sau Spiderman sau - mă rog - un vigilante şi el, când cutreieră străzile pedepsind papagalii, hahalerele şi derbedeii care îndrăznesc să pună mâna pe maşina altuia, acuma să-l înhaţe Poliţia...

Nu trăim într-un colţ de lume de-a dreptul incredibil? Şi, apropo de asta, iaca o piesă de ascultat. Cât că nu sunt eu mare fană a genului, dar treacă de la mine, la asemenea versuri.

puya - undeva-n balcani

2 comments:

  1. Pai da cam ai dreptate, traim intr-o lume incredibila sau as putea sa zic ca lumea este Romania, ma rog daca Becali ar intra pentru o zi la racoare cred ca ar intoarce tara pe dos.

    ReplyDelete
  2. sper ca ai pus piesa aia, daca ii poti spune asa, la misto... cat despre gigi, ii exact ca si cu al capone, in loc sa-l bage pentru tepele mari, il baga pentru chestii marunte.

    ReplyDelete