Call me maybe?


Tot timpul pățesc chestii de genul ăsta. Dacă e să îmi acorde atenție vreun tip, e ori analfabeto-mârlan, ori e totalmente deplasat. Nu îmi place să vină gigeiii să mă agațe în club, indiferent dacă vine cu o replică interesantă sau, mai rău, dacă încearcă să pună mâna. De mine se distrau prietenii că odată și odată îi voi rupe mâna la vreunul de-ăsta. Și dați-mi voie să spun, for the record, că dacă vrei să îți faci loc prin mulțime și trebuie să atenționezi pe cineva să se dea la o parte, îl/o poți bate pe umăr, nu să pui mâna pe toate șoldurile și fundurile persoanelor aflate pe ruta spre baie/garderobă/afară la o “țigare”.

Dar divaghez. Aseară am fost cu ai mei la pizza și am dat, la Liga, de o masă imensă de băieți care și-au dat coate când m-au văzut. Unul dintre ei, tare simpatic. Ei bine, întrebarea mea era ce face o fată în cazul ăsta? Vezi un tip, parcă ai vrea să intri în povești cu el să vezi dacă îl duce și capu’, nu numai fizicul, și... ce? Face furori pe Interneți melodia aia cu “Hey, I just met you! And this is crazy, but here’s my number, so call me maybe”, dar este cineva pe lumea reală care chiar face asta? Adică ați văzut voi sau ați auzit oameni care să ceară sau să își dea numărul de telefon la necunoscuți numa’ așa? Mai rău era că, aplicând strategia “strugurii sunt acri” și meditând la faptul că poate oricum are prietenă și precis oricum nu va fi interesat și oricum nu mă pot băga în vorbă cu el, mama în loc să aprobe, tot mă “săpa” cu “de unde știi? poate n-are prietenă”. Mama e uneori mai pusă pe șotii decât mine...

Altfel, sună destul de solidă ideea: mergi, dai numărul, mingea e la el în teren și se hotărăște apoi dacă face ceva în legătură cu asta. Dar, repet, eu nu am văzut chestii de genul ăsta întâmplându-se decât în filme, videoclipuri, reclame și alte elemente ale fantasticului. Cred că voi rămâne la ideea mea inițială, că nu poți cunoaște persoane de sex opus în restaurante, baruri sau cluburi. Îi cunoști la școală (facultate), la serviciu, la voluntariat, maxim la cursuri, prezentări și tabere neafiliate școlii.

1 comment:

  1. Desparte-l de gasca, cel putin asa incerc sa fac eu cand e cazul unei tipe. Il bati pe umar, ii faci semn sa vina dupa tine (perferabil in afara razei de actiune a prietenilor lui). Daca vine, intri in vorba, eventual lasi un numar de telefon. Relativ rar am folosit, dar am vazut la altii sa aiba succes.

    ReplyDelete