People forget

Din seria cu unele tanti care pe vremuri arătau în public unde au femeile părul negru şi creţ [în Africa, desigur]... În vreme ce Madonna, după ce acum câţiva ani se plimba în costumul Evei pe stradă urmând ca mai nou să primească elogii de ordinul ce frumos îşi educă copila, sau ce femeie de carieră este, acum iaca şi Angelina Jolie.

Veşnicul super-ziar Click! anunţă că un suedez vrea să facă o ediţie ilustrată a Noului Testament. Iar ca să exemplifice cât de important e ca oamenii să fie buni, va pune poze cu Mahatma Gandhi, Bono de la U2 şi ... Angelina Jolie. Scuzaţi-mă, sunt singura care a uitat de Gia? [să nu aud că mozoalele cu alte femei erau în virtutea actoriei, toată lumea ştie ce făcea Angelina prin tinereţe]

Acum, dacă şi Noul Testament a ajuns să se tabloidizeze, nu m-ar mira ca, după ce şi Biblia cu Angelina Jolie se banalizează, să facă editura ceva parteneriat cu revista Maxim, să combine Biblia cu Top 100 cele mai belea gagici, daca numai aşa poţi face vânzările să crească.

Could we sink lower?

1 comment:

  1. Oh shit, Angelina? Whyy?

    Eu puteam pune pariu ca va fi vorba de cast-ul din "300". =)

    ReplyDelete