Death row meals


Știți cum cei condamnați la execuție au dreptul la o ultimă masă cu absolut tot ce vor ei? O masă la care nu e nevoie, bineînțeles, să își facă griji de calorii, de colesterol, de mirosul mâncării etc. Și am prins mai demult colecții de poze cu ceea ce au cerut diverși condamnați, de la fripturi în sânge la un simplu pahar de sifon, de la fasole frecată la cantități industriale de înghețată...

Eu ce aș alege? Un antreu de pâine Pave proaspătă de la Auchan cu Almette și roșii cherry, o porție de 5 Crispy Strips de la KFC cu sos de usturoi, o înghețată McFlurry cu KitKat și sos de caramel și un pahar de Coca-Cola rece, fără gheață sau lămâie. Și dacă nu este KFC prin apropiere, să fie celebrul grătar de ceafă de porc "a' lu' mama".

Dar voi?

2 comments:

  1. Eu nu stiu ce as alege ca fel principal, dar la desert cu siguranta clatite facute de Delia cu nutella, poate as adauga si banane sau nuci.

    ReplyDelete
  2. :-)) Vă mai fac! Cu voi scap uşor! Bine ca nu vreţi torturi (hihihi!!!).. Si nu e nevoie să fiţi executate pentru ca ati mâncat bine!

    ReplyDelete