Bill Gates se retrage

... o chestie pe care nu am prea vazut-o la televizor la noi, pentru ca tara arde si baba se piaptana.

CNN anunta constiincios ca unul dintre cei mai mari oameni ai sceolului trecut, un computer-geek care a avut ocazia sa modeleze mare parte din industria care il pasioneaza, Bill Gates, se retrage de la Microsoft. Sigur, nimeni nu spune ca William Gates III ar fi vreun supraom sau ca ar fi fost singurul care a impulsionat dezvoltarea calculatoarelor, dar cine ar contesta faptul ca retragerea lui inseamna cu adevarat ceva?

In timp ce Bill decide asadar sa se ocupe, de acum incolo, numai de problemele fundatiei umanitare pe care a infiintat-o impreuna cu sotia lui, posturile TV din Romania sunt preocupate de cu totul alte superstiri: copila de 11 ani care face avort de nustiucand si popa masochist caruia ii place sa fie calcat...

Am uitat ceva? ... Aaaa! Am uitat-o pe vesnica Elodia. OTV-ul incearca acum sa faca la fel ca in "Tanar si nelinistit": actiunea se muta aproape fara sa observam pe cateva personaje noi. Acum nu mai este vorba de Elodia&Cioaca, ci de Madga&Tolea. Pe cand apare un sequel, domnu' DDD?

Pe ce fel de lume traim?

1 comment: