Intimitatea nimanui

Mega-scandal: Andreea Marin, zana preferata a populatiei trecute de 60 de ani, cea care ne incanta saptamana de saptamana cu cadouri pentru orfani si cu aducerea vreunui cinstit cetatean al Straineziei inapoi in Romania ca sa-si reintalneasca mama, frumosa sotie a regelui rock'n'roll-ului romanesc... face topless.

Si, culmea indraznelii, paparazzi unei reviste au pozat-o! Incredibil, romani si romance, sa le pice fanelor Andreei cataracta, nu alta! Sa-si scape bunicutele andrelele, mega-soc in show-bizul autohton! Pe o plaja publica, Andreei Marin i se vad sanii. Sunt singura care nu vede nimic senzational in asta? Dar bun, sa o lasam deoparte. Cititorii revistei respective poate gasesc aceste poze interesante.

Dar ca zana cea buna sa-i dea in judecata pe juma' de milion de euro mi se pare totusi putiiiin exagerat. Draga Andreea, dragi pitzipoance, dragi babutze, in momentul in care te expui intr-un loc public topless, nu ai cum sa te crizezi apoi si sa ceri daune unor paparazzi care te-au pozat. Daca vreti, la voi acasa sau in curte puteti sta si in fundul (pardon, poponetzul) gol si sa va simteti bine, sa va relaxati impreuna cu sotul si familia, sa beti un cocktail si sa povestiti despre ultima tura de shopping.

Mai ales daca este vorba despre o persoana publica, mi se pare inadmisibil sa nu aiba grija de imaginea ei - imagine care, in definitiv, se vinde si nu trebuie afectata in niciun caz. Data viitoare, luati-va sutiene si inchideti gurita.

1 comment: