Celebritate barbarică


Am fost la Conan 3D, în principal pentru că orașul e mort vara și, în afară de a vedea un număr obscen de filme, nu am avut alte activități în această săptămână. În fine, filmul a fost o porcărie monumentală, în care

1. Ăia răi răgeau ca animalele și/sau erau machiați ca regina din Alice în țara minunilor, ca tot prostu' să știe cu cine ține la bătaie și
2. În pauzele dintre măceluri se mutau dintr-un loc în altul, ca să vadă tot prostu' că sus-numitul Conan se poate bate în orice fel de climat, de la deșert la păduri înzăpezite... și în toate aceste climate se bate având pectoralii descoperiți. Semăna puțin cu fetele de la Vremea, din ziare, care pozează dezbrăcate tot timpul anului, dar iarna, ca să știe lumea că e frig, își pun căciulă de blană.

A, și într-una din pauze Conan face sex cu gagica bună care era de fapt o prințesă călugăriță, cucerind-o cu o replică clasică de bad boy despre cum el e fericit dacă trăiește, *ahem* iubește și ucide ceva din când în când.

Dar, în fine, nu vroiam să vorbesc despre film, atât cât vroiam să vorbesc despre presa făcută în jurul faptului că o româncă, binecunoscută între hotarele acestei țări ca Narcisa Sălbatică (presupun că Narcisa Porno era doar numele dat de tabloide, nu?), a jucat în Conan 3D. Așadar am citit în ziar o mică bucată de articol care mi-a amintit de un banc cu Radio Erevan:

-E adevărat că tovarășul Alexei a câștigat o mașină?
-Da, e adevărat. Dar nu este vorba despre tovarășul Alexei ci despre tovarășa Ivanova. Nu este o mașină, ci o bicicletă. Și nu a câștigat-o, ci i s-a confiscat.
Ei bine, articolul de tabloid pe care am pus ochii zilele trecute spunea că Alina Pușcău, interpreta Narcisei, ar fi jucat în Conan într-un rol secundar, de sclavă a lui Conan, și că ar fi filmat chiar și topless! După ce am văzut filmul, pot confirma aceste zvonuri. Doar că nu a fost rol secundar, ci episodic. Și nu a fost sclava lui Conan, ci a fost o sclavă eliberată de Conan... Și nu a filmat *chiar și* topless, ci a fost topless tot timpul.

Sper să am timp să scriu în săptămânile ce urmează, așa că ne mai citim.