Necst top modăl

Din click în click pe vastul Internet, am ajuns la un video de la emisiunea Next Top Model în care, după orice logică disponibilă publicului larg, ar trebui să fie plin de fete frumoase şi/sau reamarcabile în moduri unice. Ei bine, surprinzător sau nu, aproape toate sunt nişte ţoape. Nu mă miră că au adus-o pe Bianca Drăguşanu să bage de seamă şi să le dea sfaturi, ea chiar are oareşce prezenţă scenică pe lângă ele.



Nu sunt absurdă. Dimpotrivă, consider că fac parte dintre puţinele fiinţe de gen feminin care nu invidizaă sau înjură alte exemplare mai reuşite decât mine. Pot aprecia frumuseţea feminină şi cunosc fete pe care le-aş include oricând în categoria "mai frumoase decât mine" sau "mai frumoase decât media". Dar, să revenim la Next Top Models. Majoritatea posedă o pereche de picioare de forma unor operatori ce determină prioritatea aritmetică, cunoscuţi sub numele de paranteze. Şi dacă tot le au, preferă să le şi fluture ca un Pinocchio beat. Efectul obţinut pe tocuri e demenţial, ai senzaţia că gagicile se vor deşira şi împrăştia prin toată camera. Cu mici excepţii, au feţe absolut comune şi neexpresive, eventual cu o mică tentă de piţipoancă solarizată. Unele sunt de-a dreptul strâmbe. Mai strâmbe ca mine, care am dat cu capul de o masă de ping-pong. Una e remarcabilă (în mod negativ), prin faptul că are o pereche de sâni dispuşi pe lateral (i.e. tipul ''sâni cu autostradă între ei") şi care sunt orientaţi mai ceva ca doi vectori nebunatici prin spaţiu sau ochii unui binecunoscut politician. Bineînţeles că nu putea să pună un sutien, o bluză, un cort sau altceva peste ei, până când a trebuit să-i spună Botezatu să se îmbrace.

Şi, ca să pună capac la toate, mai sunt şi fiţoase, arogante şi autodeclarat-importante (a se vedea specialista în "feişăn" - pronunţat chiar aşa, de mai multe ori!), că-ţi vine să le dai două palme şi să le spui, vorba domnului Ivan: "Eşti pe lângă. Revino-ţi."

1 comment:

  1. Vai de capu' meu Călina! Am rezistat să mă uit destul de mult, da' când o început minunata Sara să înșire 7 "feișăn" pe minut...am zis că poa' să fie oricât de înalte...

    ReplyDelete